central01.png

Situació i contacte

Plaça de l'Ajuntament, 2-3
43850 Cambrils
Google Maps
Tel. 977 363 074
Fax 977 366 4084
hllcambrils@grupsagessa.cat

Tenim 2 visitants en línia
Benvinguts al web de l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils

alt

L’Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat de Cambrils és un centre de salut que ofereix serveis sanitaris d’alta resolució i que integra l’atenció primària de salut i l’atenció especialitzada. Es tracta d’un model organitzatiu amb l’objectiu d’incrementar el nivell de resolució de l’atenció primària, potenciant les habilitats i competències dels professionals.

Inauguració de l'Hospital Lleuger, el 21 d'abril de 2010

Va iniciar l’activitat l’any 2009 amb l’obertura d’urgències, i progressivament es van anar incorporant serveis. El centre es va inaugurar el 21 d’abril de 2010. 

Entre els equipaments de què disposa el centre destaca el servei de diagnòstic per la imatge i, sobretot, la presència d’una àrea quirúrgica totalment equipada, que permetrà fer front a una àmplia gamma d’intervencions que no requereixin ingrés hospitalari.


La nostra missió

Tenir cura de les necessitats de salut dels individus i la comunitat de Cambrils, millorant el nivell de salut de la població, atenent-los al llarg de les etapes de la vida, donant una atenció integral, de qualitat, tenint en compte les expectatives i els recursos disponibles.

 

© Comunicació 2015 Grup SAGESSA - Tots els drets reservats | Avís legal | Codi Tipus | Contacteu | Disseny WEB Comunicació - Grup SAGESSA

Centre gestionat per Grup Sagessa