ATIPA’T DE SALUT: Programa de pèrdua de pes de la Unitat de Nutrició de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Com podem cuinar un àpat equilibrat, saludable i que ens ajudi a perdre pes? En aquests vídeos, des de la Unitat de Nutrició Clínica i Dietètica, us ensenyem diferents receptes que poden servir per introduir-les dins la nostra dieta hipocalòrica de cada dia.

Vídeo d’introducció: Presentació de la Unitat de Nutrició de l’Hospital Sant Joan de Reus

ATIPA’T DE SALUT: Primers plats (Amanida de pasta integral) 
ATIPA’T DE SALUT: Primers plats (Timbal de carabassó)
ATIPA’T DE SALUT: Primers plats (Gaspatxo de maduixa)

ATIPA’T DE SALUT: Segons plats (Truita de patates i ceba)
ATIPA’T DE SALUT: Segons plats (Cassola de pollastre amb moniato)
ATIPA’T DE SALUT: Segons plats (Lluç al vapor amb wok de verdures)

ATIPA’T DE SALUT: Postres (Puré de fruites amb pol·len)
ATIPA’T DE SALUT: Postres (Sorbet de fruites)
ATIPA’T DE SALUT: Postres (3 tècniques per presentar la fruita)

ATIPA’T DE SALUT: RESUM (Com cuinar un àpat equilibrat)

Autors:
Isabel Megias, Clara Alegret i Núria Guillén. Dietistes-Nutricionistes de la Unitat de Nutrició de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
Ana Bonada. Metgessa adjunta de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus
Francesc Blanc. Cuiner i professor de cuina dels alumnes de nutrició de la URV

Edita: Jordi Massana
Col·labora: Vegenat Nutrición

També podeu accedir al canal de Youtube de l’Hospital Sant Joan de Reus per consultar tots els vídeos: https://www.youtube.com/channel/UCu2gKs9dlgZWsKBc1SlEBGQ

Compartir

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies